Maatwerk

Met het ruime aanbod aan comfortabele en karakteristieke boetiekhotels en villa’s in Griekenland biedt Inside Greece mooie en inspirerende ideeën voor uw volgende vakantie. Maar dat is nog lang niet alles en de mogelijkheden zijn bijna oneindig. Wie weet gaat uw voorkeur uit naar een combinatie van een aantal eilanden of hebt u altijd al eens een autorondreis willen maken over het vasteland van Griekenland. Die boeiende stedentrip die een relaxed vervolg krijgt in een rustig bergdorpje klinkt wellicht als een langgekoesterde droom. Wellicht gaat uw voorkeur uit naar andere data, andere duur of luchthaven of wilt u met de taxi in plaats van een auto inclusief. Wat uw wensen en ideeën ook zijn, we staan voor u klaar om er samen vorm aan te geven. Pame! Laten we van start gaan!

Hoe werken wij
Uw wensen en ideeën zijn ons vertrekpunt. Om uw droomreis op maat waar te maken hanteren we de volgende stappen:

U doet inspiratie op
U verzamelt ideeën, die u op onze website ziet. U heeft gelezen over de verschillende bestemmingen en langzaamaan vormt zich al een beeld van wat u wel, maar ook van wat u niet zou willen met betrekking tot uw ideale reis.

Samen hebben we contact over uw wensen
Tijdens een gesprek, dat kan telefonisch plaatsvinden, maar ook op ons kantoor, nemen we met u door wat uw wensen en zijn en denken we hardop met u mee. We reiken graag suggesties aan die u kunt overwegen.

Wij zoeken voor u
Na het gesprek gaan we meteen voor u aan de slag om een op maat gemaakt voorstel aan u te kunnen voorleggen. De besproken plannen krijgen vorm en we stellen met onze kennis en ervaring een prachtig voorstel op, helemaal afgestemd op uw wensen.

U kiest en past aan
Ons voorstel kan uiteraard aangepast worden, het gaat tenslotte om uw droomvakantie. We staan voor u klaar wanneer er nog vragen zijn, of misschien wilt u toch nog een kleine wijziging zien.

Wij boeken voor u
Gaat u akkoord met ons voorstel, dan gaan we meteen alle onderdelen voor uw reis vastleggen. De vlucht, de accommodaties, eventuele bootovertochten, vervoer en wat er nog meer nodig is om uw reis tot in de kleinste puntjes te regelen.

U gaat genieten
Vlak voor uw vertrek ontvangt u van ons de benodigde reisbescheiden en dan kan het grote genieten gaan beginnen! Indien van toepassing ontvangt u van ons een gedetailleerde routebeschrijving met uitgebreide tips en informatie van wat er onderweg allemaal te zien is. U ontvangt informatie over eventuele boottickets en uiteraard de gegevens van de voor u geboekte villa's en/of boetiekhotels.

Bel of mail ons

Bezoek- en postadres
Wilhelminalaan 2b
6641 DG Beuningen

Contactgegevens
085 064 6012
info@insidegreece.nl